De 25+ Groep De 25+ Groep
De 25+ groep is begin 2012 gestart om het onderlinge contact tussen christelijke jongeren lokaal te bevorderen. De deelnemers zijn man en vrouw, en verschillen momenteel in leeftijd tussen de 20 en 46 jaar, met een gemiddelde leeftijd van ca. 30 jaar.
 
Centraal binnen de 25+ groep staat onderling respect, open cultuur, vertrouwen en gelijkwaardigheid. De activiteiten van de groep bestaan uit gespreksavonden, het bezoeken van christelijke evenementen en het samen vieren en beleven van bijzondere gelegenheden.
 
Na alle Levensparels te hebben gehad zijn we aan een nieuw boekje begonnen, ‘Hou(d) vast’ waarin 21 basisthema’s van het Christelijk geloof worden besproken, aan de hand hiervan geven we onze gespreksavonden invulling. Ook het seizoen 2016/2017 hopen we hiermee verder te gaan.
 
De maandelijkse gespreksavonden vinden plaats op iedere derde zondagavond van de maand in "De Vonk" (Lange Haven 129, 3111 CD Schiedam). Inloop vanaf 19:15 uur, we beginnen rond 19:30 uur en sluiten meestal af rond de klok van 21.30 uur.
 
Iedereen van harte uitgenodigd!
 
Voor informatie en data:
Corjan Koppe
e-mail
 
Maaltijden in de Kerk Maaltijden in de Kerk
Op Paasmorgen is er het Paasontbijt. Vele vrijwilligers zorgen voor een voortreffelijk ontbijt op de paasmorgen. U moet er wel vroeg voor opstaan want het begint al om half negen.


Tussen oktober en mei zijn er iedere tweede en vierde dinsdag van de maand, maaltijden in de Grote Kerk.
Een team van koks zorgt voor een tweegangen maaltijd. U kunt daarvan genieten op de betreffende dagen om 18.00 uur voor het luttele bedrag van € 3,50.
Het is bedoeld voor iedereen die gastvrijheid wil ontvangen of wil geven. Wat is het fijn om elkaar te ontmoeten terwijl u een 'vorkje prikt.'
Opgeven kunt u zich bij Hanneke Guijt. Tel. 0655777806 of
 
Meer in de Kerk Meer in de Kerk
Er gebeurt meer in de kerkelijke gemeente dan maaltijden en erediensten. 
Elk jaar is er de MEVO bazar die wordt gehouden tijdens de Brandersfeesten in het laatste week-end van september.
Deelnemen aan een cursus of meezingen in een koor? Ook dat kan in onze gemeente.
lees meer »